Trimsalon Heiligerlee

Puppy gewenning

 

Jong geleerd is oud gedaan. 

Het is heel belangrijk dat puppy kennismaken met een trimsalon. Tijdens de puppy gewenning maken ze kennis met de trimtafel, het bad en de waterblazer. De nagels worden gecheckt en indien nodig de haren voor de ogen weg geknipt en kontje en voetjes bijgewerkt. Indien nodig de oksels en liezen kort gemaakt. Alles gaat rustig zodat de pup aan alles kan wennen. 

Puppy gewenning kost € 25, - 

mocht het zo zijn dat de pup het zo spannend vind. Dan is de pup op maandag en dinsdag tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom om even op tafel te gaan, even knuffelen, wat lekkers en weer heerlijk ontspannen naar huis. 

Heiligerlee, Winschoten, Scheemda, Veendam, Oude Pekela, Wedde, Vlagtwedde, Bad Nieuweschans, Zuidbroek, Midwolda, Nieuw Scheemda, Het Waar, Westerlee, Eexta, Tranendal, Zuiderveen, Hoogebrug, Reiderland, Oostereinde, Blauwstad, Ekkamp, Beerta, Finsterwolde, Veenhuizen, Muntendam, puppy, puppycursus, Trimmen, trimsalon, workshop, Bouvier, dagopvang, aan huis trimmen, Uitlaatservice, vachtverzorging, knipppen, plukken, wassen, cursus, huisdier, huisdierverzorging, vacht, katten, konijnen, Groningen, bedum, haren, noordbroek, kolham, sappemeer, hoogezand,